top of page
PRODUSE ȘI SERVICII
PISICI LA FERESTRE
Plase de protecție 

Plase metalice, plase antiinsecte rezistente la zgârieturi și accesorii pentru protecția ferestrelor și balcoanelor

ascutitoare.jpeg
DESPRE NOI
DESPRE NOI

Suntem doi pisicari. Locuim la etajul 7 și eram îngrijorați pentru siguranța pisicilor noastre Dizzy și Kitty de fiecare dată când aeriseam.

Am căutat o soluție pe piață, am comandat și testat tot ce am găsit. Nu am fost mulțumiți. În general plasele de protecție comercializate erau vândute fără rame și se montau foarte greu. Nu am luat în calcul plasele antiinsecte standard pentru că citisem de foarte multe cazuri în care pisicile deschideau cu ușurință plasele sau chiar treceau prin ele, distrugându-le.

Am proiectat, produs și testat Plasele CityCATS, plase de protecție rezistente, special concepute pentru pisici. 

Ne-am propus să oferim un produs sigur și ușor de montat astfel încât oricine să poată asigura ferestrele, evitând accidentele neplăcute.

Dizzy

Kitty

ARTICOLE UTILE
TESTIMONIALE
CONTACT
CLIENȚII NOȘTRI

sunt informați, responsabili și își iubesc felinele

Am atîta încredere în plasele astea, încît am plecat de-acasă și-am lăsat geamul deschis și mâțele (patru la număr) libere în "jardinieră".

ONA - BUCUREȘTI

Mulțumesc mult "Pisici la ferestre" pentru seriozitate și profesionalism! Mie mi-ați redat liniștea și lui Felix bucuria de a privi nestingherit de la fereastră!
Recomand tuturor stăpânilor pisicari.

CECILIA - PLOIEȘTI

Nobu este încantat de noua lui terasă :) iar noi îl știm în siguranță. Mulțumim "Pisici la ferestre" pentru soluția propusă și pentru execuție. Recomand cu încredere.

MONA - BUCUREȘTI

CONTACTAȚI-NE

pentru orice întrebări

0751 818 010

bottom of page