top of page

Pentru

SIGURANȚA ȘI FERICIREA

pisicilor de apartament

0744 408 865
PRODUSE ȘI SERVICII
de la pisicari pentru pisicari
PISICI LA FERESTRE

Plase metalice, plase antiinsecte rezistente la zgârieturi și accesorii pentru protecția ferestrelor și balcoanelor

PISICI LA ALERGAT

Roată de alergat pentru pisici - ideală pentru pisicile de apartament care au nevoie de mișcare pentru a slăbi sau a-și consuma energia

PISICI LA NISIP

Litieră închisă, cu ventilație și filtru special cu cărbune activ - ascunde nisipul, ușurează curățarea acestuia și ține mirosurile neplăcute sub control

PRODUSE ȘI SERVICII
DESPRE NOI
ARTICOLE UTILE
DESPRE NOI

Suntem doi pisicari. Locuim la etajul 7 și eram îngrijorați pentru siguranța pisicilor noastre Dizzy și Kitty de fiecare dată când aeriseam.

Am căutat o soluție pe piață, am comandat și testat tot ce am găsit. Nu am fost mulțumiți. În general plasele de protecție comercializate erau vândute fără rame și se montau foarte greu. Nu am luat în calcul plasele antiinsecte standard pentru că citisem de foarte multe cazuri în care pisicile deschideau cu ușurință plasele sau chiar treceau prin ele, distrugându-le.

Am proiectat, produs și testat Plasele CityCATS, plase de protecție rezistente, special concepute pentru pisici. 

Ne-am propus să oferim un produs sigur și ușor de montat astfel încât oricine să poată asigura ferestrele, evitând accidentele neplăcute.

Dizzy

Kitty

TESTIMONIALE
CONTACT
CLIENȚII NOȘTRI

sunt informați, responsabili și își iubesc felinele

Am atîta încredere în plasele astea, încît am plecat de-acasă și-am lăsat geamul deschis și mâțele (patru la număr) libere în "jardinieră".

ONA - BUCUREȘTI

Mulțumesc mult "Pisici la ferestre" pentru seriozitate și profesionalism! Mie mi-ați redat liniștea și lui Felix bucuria de a privi nestingherit de la fereastră!
Recomand tuturor stăpânilor pisicari.

CECILIA - PLOIEȘTI

Nobu este încantat de noua lui terasă :) iar noi îl știm în siguranță. Mulțumim "Pisici la ferestre" pentru soluția propusă și pentru execuție. Recomand cu încredere.

MONA - BUCUREȘTI

CONTACTAȚI-NE

pentru orice întrebări

0751 818 010

bottom of page